Wysłany: Nie 10 Lip, 2011 13:44
Ulubiona drama: You're beautifull, Sankwankyu Scandal Ulubiony wykonawca azjatycki: K.Will, Jang Geun Suk, DBSK, Li Jun Ki, Ulubiony aktor/aktorka: Jang Geun Suk, Ikuta Toma i inni
bo tak xD udała mi się jedna rzecz..całkowicie przypadkiem..ktora sprawila mi ogromna radosć ^^ i oby innej osobie też sprawiła radość:D choćby maleńką :P
a dwa..z niecierpliwoscia oczekuje na zamowiona plyte Hyunga *___* japoński singiel "Long Night"come to me xDD
_________________ "If you take away BTS from me, there will be nothing left"//“Don’t think too much. Even if you feel very painful right now, it will all change soon so just endure it a bit.”-SUGA
kij z tym ze post pod postem xDD wybaczcie ale musialam
MOJE LONG NIGHT PRZYSZŁO *_____________________* *radocha mode on* megaszczesliwa ze w koncu je mam tak dlugo wyczekiwane i ejst w moich lapkach..yeeeey *____*
_________________ "If you take away BTS from me, there will be nothing left"//“Don’t think too much. Even if you feel very painful right now, it will all change soon so just endure it a bit.”-SUGA
cóż znwou post pod postem..xDD
U-Kiss "Neverland" album jest już w moich łapkach *_________* tydzień szło w szoku jestem xDDDD
ale album płyta photobook jest świetne *___* nie żałuje że zamówiłam :P
ide dalej męczyc moja płytę :D
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum