Wysłany: Czw 06 Maj, 2010 22:35
Ulubiona drama: Gouksen II, Nobuta Wo Produce, HanaKimi Ulubiony wykonawca azjatycki: Akasnishi Jin Ueda Tatsuya, Dir En Grey Ulubiony aktor/aktorka: Kamenashi Kazuya, Jin Akanishi
Kolejnym na liście zboczeniem mojej osoby jest ciągła chęć łażenia. No i włażenia tam gdzie się włazić nie powinno.. :d
Albo jak coś narysuję, nigdy nie wychodzi mi tak jak bym chciała i poprawiam bez końca aż całkowicie zniszczę dzieło :D
O, jeszcze moim zboczeniem jest żałoba.. tzn jak się czymś zdenerwuję, a pakawa tego nie określi ( nie będę tłumaczyła co to jest, bo i tak nie sądzę aby ktoś to zrozumiał ) to włażę pod stół i wtedy wrzeszczę na głos Pakała. O. Ale to od czasu do czasu...
ja z koleji mam takie zboczenie,że po pierwsze potrafie non stop słuchac w kółko jednej piosenki kolejne to pewnie to ,że chętnie bym widziała moich azjat.ow bez koszulki.No i to,że co chwile jakies nowe ciacha sobie wynajduje:)
[ Dodano: Pią 07 Maj, 2010 07:42 ]
A no i jak pisze opowiadanio książki to jak coś mi sie nie podoba odrazu to kreśle i pisze na nowo.dlatego nigdy chyba nie uda mi sie skończyc żadnego opka:)
_________________ If I listed all the people I admire and respect Your name would be among The very top . . . you inspire every To strive to be like you
Wysłany: Pią 07 Maj, 2010 11:44
Cytat:
ja z koleji mam takie zboczenie,że po pierwsze potrafie non stop słuchac w kółko jednej piosenki kolejne to pewnie to ,że chętnie bym widziała moich azjat.ow bez koszulki.No i to,że co chwile jakies nowe ciacha sobie wynajduje:)
też tak mam:D co rusz nowe ciacho które by fajnie było oglądać w samych hm... bokserkach:D
Ostatnio zmieniony przez Aya'ka Pią 07 Maj, 2010 13:34, w całości zmieniany 1 raz
Hm...do moich zboczeń można zaliczyć poprawianie cytowania w postach xD (jak powyżej xD)
Co jeszcze?..Hm... budzik w komórce musi mi zadzwonić conajmniej ze dwa-trzy razy na drzemce zanim wstanę, co skrajnie denerwuje otoczenie.
Co do słuchania piosenek w kółko, to owszem, też tak mam ^^
_________________ "내가 아니면 그 누구도 Cannot change my life"
- DAY6 - "바래" "According to my personality do you think that I will turn off the light for you?"
-PJM "Dobrze se tak czasem spojrzeć..."
A no i jak pisze opowiadanio książki to jak coś mi sie nie podoba odrazu to kreśle i pisze na nowo.dlatego nigdy chyba nie uda mi sie skończyc żadnego opka:)
Mm podobnie, mam mulum tematów, zaczynampisać i w połowie mi się wena wypala
Moim zboczeniem jest chyba życie w chmurach . Zamiast się uczyć jak tego wszyscy wokół mnie oczekują ja ciągle
- oglądam jakieś filmy lub seriale
- oglądam dramy , filmy tylko , że zachodnie , że tak powiem
- czytam książki ale nie związane ze szkołą
- w brew pozorom jestem inteligentna , ale bardzo leniwa
- kocham długo spać
- uwielbiam jeść owocki , wszczegulności cytrusy z warzyw kocham surówi i wprost kocham ciastka i lody
- ale największym i najdłużej już trwającym moim zboczeniem jest noszenie kolczyków i kupywanie ich zakażdym razem jak gdzieś pojadę czy idę na zakupy wdodatku trzy pary sama wykonałam
hmm,niezły temat! Mogę powiedzieć że mam to z książką w łazience szczególnie kiedy się kompię i z jedzeniem czyli na każdy problem się zajadam ,ale najgorszym moim zboczeniem jest dotykanie materiału kiedy widzę że może być przyjemny w dotyku,no i wyobrażcie sobie że spotyka się kogoś co ma na mój wzrok na sobie coś naprawdę mięciutkiego jakąś bluzkę,lub szalik a ja muszę się strasznie powstrzymywać żeby nie pomacać!Jeśli to ktoś bliski to się poprostu nie krępuję,gożej z obcymi aż paluszki mnie świeżbią!
* jestem pedofilką! Eto, not really; ale czasem się nad tym zastanawiam, bo jak widzę takie słodkie stworki, jak Tacchan albo Zukkii, to mnie skręca... i co z tego, że są dorośli (jaaaaaaaasne) i starsi ode mnie? Jest też kilku młodszych!
* jak już mam na coś fazę, to naprawdę mam. Spędzam kilkanaście godzin w necie bez przerwy, szukając i szperając. Dzisiaj od rana zdołałam naściągać ponad GB fotek D-Boys, na których był Zukkii. I 8798683947754 razy sprawdzić, czy przypadkiem nie ma gdzieś jeszcze jakichś fotek Kuji-chana (nie było). Well.
* wszędzie znajdę sobie slashowy pairing. Bo czasami są strasznie obvious, no! Czy Kuji-chan mówiący, że bandankę, którą nosi (jako Kaidoh w TeniMyu, of course) przekazał mu Naoya, a potem krzyczący przez łzy "Naoya-san DAISUKI!" nie jest obvious? No oczywiście, że jest. Czy Tsuchiya i Nagayama nie są obvious? No są! No to o co chodzi?
* ... a o kolejne zboczenie chodzi, a dokładniej - zawsze znajdę sobie taki pairing, że inni tylko ręce załamują. Jak choćby moje OT3 - Moriyama/Tsuchiya/Nagayama. Albo moje OTP - Kaji/Zukkii. No weźcie, sama muszę sobie fanfiki pisać!
* ... a z tych normalniejszych zboczeń, to uwielbiam anime musicals : D Oglądam je namiętnie i słucham obecnie jedynie piosenek z musicali. Cool : D
No, prócz tego mam też tę jazdę z książkami. Kocham czytać i książki pożeram. Mrau, smaczne.
Moim zboczeniem jest muzyka o tym już wspomniałam , ale słucham ją wszędzie . Kiedy się kompię włączam radio w łazience lub muzyke na telefonie . Robienie lekcji nie obędzie się bez słuchania muzyki . A jak już gdzieś ałtobusem jade lub przez miasto ide muzyka obowiązkowo.
Wysłany: Pią 03 Wrz, 2010 02:37
Ulubiona drama: Smile, You Ulubiony wykonawca azjatycki: Lee Hom Wang, SS501 Ulubiony aktor/aktorka: Lee Byung Hun
Ostatnio moim największym zboczeniem jest mania na jedzenie pałeczkami :/ Mogłabym wszystko nimi jeść xD Następne to ciągła chęć mycia się- mam zawsze wrażenie, że jestem brudna xD, no i sprzątanie- nie znoszę jak mam brudno xD I potrafię przesiedzieć w kuchni pół dnia i wymyślić jakąś dziwną potrawę- kocham eksperymentować. I uwielbiam tachać różne rzeczy- mój kręgosłup krzyczy dość a mój rozumek wrzeszczy jeszcze, jeszcze xD I jeszcze potrafię tak "odfrunąć", że mylę rzeczywistość z marzeniami xD- mam naprawdę bujną wyobraźnię- sny na jawie to u mnie normalka xD
A takim największych od uhuhu jest muzyka xD - nie potrafię przeżyć normalnie dnia jak nie wysłucham iluś tam godzin(najczęściej ponad 14 xD) muzyki - normalnie mnie nosi wtedy xD
AnnHowe napisał/a:
ja z koleji mam takie zboczenie,że po pierwsze potrafię non stop słuchać w kółko jednej piosenki
Znam to xD Mój rekord to caaaaały dzień słuchając jednej piosenki (coś SSów to było). Słuchałam od 8rano do 3w nocy xD
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum