Wysłany: Śro 07 Kwi, 2010 15:25
Ulubiona drama: Gouksen II, Nobuta Wo Produce, HanaKimi Ulubiony wykonawca azjatycki: Akasnishi Jin Ueda Tatsuya, Dir En Grey Ulubiony aktor/aktorka: Kamenashi Kazuya, Jin Akanishi
1. Jestem dziwna emocjonalnie, czasami sama nie wiem o co mi chodzi :3
2. Lubię owoce. Truskawki i te inne sprawy... hmm.. a poza tym kocham jeść
3. Moim idolem, guru, przyszłym mężem i dzieciorobem(^^) jest Jin Akanishi : D Chociaż Oguri Shunn tez jest niczego sobie..
4. czyste kartki papieru: to moje powietrze ^^ cokolwiek związane z chaotycznymi ruchami na papierze: kocham
5. Nie lubię wątróbki.
6. Nie ogarniam matematyki i fizyki. Human go !
7. Uwielbiam jeździć na konwenty. poznawać nowych ludzi, bawić się i spać na korytarzu !
8. Liczba osiem mnie prześladuje. Poważnie.
2. Lubie owoce takie jak pomarańcze , grejfruty , truskawki , morele .
3. lubie czytać książki fantastyczne (wampiry , czarodzieje , elfy , krasnoludy i inne ), kryminały , romantyczne ale przede wszystkim pełne poczucia humoru.
4. Mam swoją kotke i nazwałam ją kicia , nie byłam kreatywnym dzieckiem .
5. Kocham muzyke mam jej tony na kompie , pewnie dlatego jestem w szkolnym radiu.
6. Fascynuje mnie taniec , chciała bym się go uczyć ale nie mam takich możliwości . Dlatego tańcze w domu dla rozluźnienia mięśni .
7. Jestem zafascynowana dalekim wschodem i pragne kiedyś nauczyć się japońskiego.
8. Zaczełam nauke Języka Hiszpańskiego i bardzo mi się podoba , a może to ta perspektywa spotkanie kiedyś jakiegoś przystojnego hiszpana mnie przyciąga.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum