Kolejny sposób żeby lepiej sie poznać, co jak widzę na forum sie sprawdza ostatnio :D
Pierwsza osoba pisze początek zdania, druga, kończy i zaczyna swoje zdanie :) . Ale to nie tworzenie historii (co jak dla mnie sie nie sprawdza za bardzo) , ale raczej coś w stylu "czego sie chce od innych dowiedzieć" .
Na przykład jedna osoba pisze
Lubię...
a druga odpowiada
"Lubie cukierki"
i zadaje pytanie
"Ikuta Toma to dla mnie..."
i kolejna osoba odpowiada
"Ikuta Toma to dla mnie jakiś dziwak"
itd XD
_________________ 震える思いに また登る太陽 ....
僕が笑えば, 君が笑うから,君が笑えば,また誰かが笑う
"Kiedy ja się śmieje, ty też się uśmiechasz, a kiedy ty też się śmiejsz, śmieje się ktoś inny" Kanani8 "Wahaha"
W wolnym czasie lubię wpadać w pracoholizm XD?
Nie założyłabym na siebie.... bikini? XD mma z tym problem XD
Moja trzy ulubione ikonki na forum to...
"Kiedy ja się śmieje, ty też się uśmiechasz, a kiedy ty też się śmiejsz, śmieje się ktoś inny" Kanani8 "Wahaha"
Ostatnio zmieniony przez Otai Pon 24 Sie, 2009 22:31, w całości zmieniany 1 raz
Z Johnysów najbardziej lubię Ikutę Tomę i Nishikido Ryo.
Ulubiona japonska piosenkarka...
Ostatnio zmieniony przez Otai Pon 24 Sie, 2009 22:33, w całości zmieniany 1 raz
Myślę teraz o tym kiedy łazienka sie zwolni
(XDDDD)
Potrawa, która najlepiej mi wychodzi to...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum