no to teraz czekam na Was moi drodzy:) nie wstydzcie sie nie ma czego tutaj sami swoi :D
_________________ "If you take away BTS from me, there will be nothing left"//“Don’t think too much. Even if you feel very painful right now, it will all change soon so just endure it a bit.”-SUGA
ale masz fajnych kolegów bejbe ^^ podoba mi się ten wysoki blondyn xD a ty jak zwykle prześlicznie <3 tylko po co właziłaś do tego pudła? :mrgreen:
_________________ "Stupid. If you keep choosing things that I like,
what do you expect me to do?..."
BBF "LOVE, LIKE YOU'VE NEVER BEEN HURT.
LIVE, LIKE TODAY IS THE LAST DAY TO LIVE.
No hesitation as if never been heart broken or never had fear before.
like today is the last day, I will love.
From the moment I meet her."
Kim Hyun Joong
"A ty nie masz ochoty się tak czasem powić?"
"Godzina pobudki wpływa na poziom rozmowy"
"Lubię sobie fakować kursywą" xD
ci "koledzy" kochana to moi kuzyni xD aa Mateusz ci sie spodobal:D wiadomo przystojny jes i panny szaleja za nim :P a biedak sie tylko cieszy jejkju zaluje ze nie pojade do niego na 18stke buu.. ;( a ten drugi to Łukasz, kochana jak on sypnei tekstem to ja zawsze leze i placze ze smiechu xD dwojka ktora uwielbiam:D a jak jeszcze moj brat sie z nimi zejdzie to zostaja tylko zgliszcza xD
ja to jak czarownica wyszlam :P
a po co do pudla wlazilam? bo to moj przenosny domek xD a tak na serio moja kumpela wpadla na pomsyl na sesje w kartonie i nasza trojka sobie robila sesje xD ja staalm na czatach patrzac czy pan P.nie pryjdzie:P
_________________ "If you take away BTS from me, there will be nothing left"//“Don’t think too much. Even if you feel very painful right now, it will all change soon so just endure it a bit.”-SUGA
Wysłany: Nie 23 Lis, 2008 22:31
Ulubiona drama: HK,Gokusen2,My boss my hero,Secret Garden Ulubiony wykonawca azjatycki: VIXX,BTS,SS501,Infinite,Kat Tun, Ulubiony aktor/aktorka: Akanishi Jin,Ikuta Toma,Teppei,Kame
jaasne jak zwykle nikt nic nei pisze:P
wybaczcie ze post pod spotem ale inaczje chyba teamt nie ruszy najwyzje prosz emnei zlinczowac xD
to sa fotki ze spotkanai Trzech Wiedzm: Krzeselka (Ayak'a) Wentylka(chibi) i mojej skromnej osobki(pseudo nie mam :D) to co sie dzialo nie da sie opisac rozmowy do 4 prawei 5 nad ranem...nasze rozmowy o Uedzie Kame i Jinie...ogladanie koncertow..wspolne piski slinienie sie do monitora...ronze plany... ach az plaaks ie che na sama mysl ze to juz minelo T.T
Ostatnio zmieniony przez sylvia Nie 23 Lis, 2008 22:51, w całości zmieniany 1 raz
http://img526.imageshack....=img3129wx7.jpg to ja i Ayakus troche dziwnei wyszlysmy xD moja sis kochana DESTINY xD
kawaiii tęsknię :(
Cytat:
http://img529.imageshack....=img3130fr1.jpg a tutaj z Adzia:* podziwaim kobietke ze wytrzymala z nami :D
AYA'KA!!!!! Dlaczego mnie objęłaś obiektywem o nieeeee i moją łysą nieumytą głowę
sylvia napisał/a:
http://img56.imageshack.u...=img3135bh7.jpg to teraz wisi nad moim lzokeim xD
kyaaaaa śliczności :*
sylvia napisał/a:
http://img515.imageshack....=img3137da2.jpg a to moj brat (Cloud jak ktos nie wiexD) po tym jak dostal ode mnei preznet na urodziny czyli jeden tom mangi Dragon Ball pierwsza manga jaka kupilam :P
ha, czyli prezent był udany ^^ doradzałam nie chwaląc się
Kim Hyun Joong
Wysłany: Nie 23 Lis, 2008 22:54
Ulubiona drama: HK,Gokusen2,My boss my hero,Secret Garden Ulubiony wykonawca azjatycki: VIXX,BTS,SS501,Infinite,Kat Tun, Ulubiony aktor/aktorka: Akanishi Jin,Ikuta Toma,Teppei,Kame
chibichibi napisał/a:
ale mam tu minę xD
ee tam fajnei wyszlas nie marudz :D
chibichibi napisał/a:
aaaaaaa! mandarynka mi się do zęba przyczepiła
gdzie ja nie zauwazylam:P
chibichibi napisał/a:
kawaiii tęsknię :(
ja tez tesknie i to strasznie:( :*
chibichibi napisał/a:
AYA'KA!!!!! Dlaczego mnie objęłaś obiektywem o nieeeee i moją łysą nieumytą głowę
oj juz przestan dobrze wyszlas nie marudz kochana :*
chibichibi napisał/a:
kyaaaaa śliczności :*
zeedytowalam posta teraz zobacz jak wyglada moja sciana :D mama mi pomogla przed chwial to zrobilysmy:D
chibichibi napisał/a:
ha, czyli prezent był udany ^^ doradzałam nie chwaląc się
tak tak byl udany i dziekuej za pomoc kochana:*
post zeedytowalm prosz sobei oebezjrzec co sie dzialo :D
Wysłany: Nie 23 Lis, 2008 22:57
Ulubiona drama: Mars Ulubiony wykonawca azjatycki: SS501, KAT-TUN Ulubiony aktor/aktorka: KHJ-L
aaaa jaka ściana czacha rządzi
Kim Hyun Joong
Wysłany: Nie 23 Lis, 2008 23:04
dzikei :) musialam musialam :D na razie poki jeszcze nie robie nic w pokoju zadnego remontu to tak bedzie wiseic potem moze troszke pozmeiniam :)
ale dzieki Wam za te prezenty kochane :*:*
podoba sie podoba bardzo:) chusta od Ayaki a wachlarz od chibiatka arigato dziewczynki:*
Mako-chan napisał/a:
a co to za bandera?
bandera rodem z koncertu Kat Tun xD
Mako-chan napisał/a:
fajnie to wygląda XD
dziewczyny wiecie że chciałam tam być a wy żadnych czarów nie zrobiłyscie :p nie lubie was za to
a dzikekowac:D
ale nastepym razem na pewno sie uda spotkac kochana wiec sie nie mart:*
Pantsu-kun [Usunięty]
Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 00:59
A to macie... i się cieszta paroma moimi fotami xD (z innego forum xD):
Akurat znalazłem na skanerze (tak - dosłownie na skanerze xD) swoje stare zdjęcie, nie pytajcie mnie skąd ono się tam wzięło - to nie mój pokój xD, więc postanowiłem je zeskanować i wrzucić, sorki, że taka jakość, ale po prostu... khem... skaner ten jest kiepskawy xP.
Ta fota jest tak rotflowa, ze nie moglem sie powstrzymac xD.
Me - ten z przodu xD.
I zamieściłbym jeszcze dwie, ale nie wiem czy by mnie kto nie zabił, więc się ograniczę xD.
I zamieściłbym jeszcze dwie, ale nie wiem czy by mnie kto nie zabił, więc się ograniczę xD.
Spokojnie, my tu zabijamy tylko za offtopy i dobieranie się do Uedy, Kame, Jina, Taguchiego i MatsuJuna
A fotki bardzo ładne.
ps. Aya'kuś, kiedy uraczysz nas fotkami z Krakowa? Pragnę zobaczyć siebie zjadającą własne łóżko
Kim Hyun Joong
ps. Aya'kuś, kiedy uraczysz nas fotkami z Krakowa? Pragnę zobaczyć siebie zjadającą własne łóżko
Zwolnienie mam, to i czasu przybędzie ;) Dziś dostarczę!
Pantsu-kun, Rzucaj fotami ile wlezie, zasypuj nas nawet, my nie narzekamy
_________________ "내가 아니면 그 누구도 Cannot change my life"
- DAY6 - "바래" "According to my personality do you think that I will turn off the light for you?"
-PJM "Dobrze se tak czasem spojrzeć..."
ja tam lubei ogladac fotki wiec bardzo prosimy o koeljen:)
Aya'ka, oo wlansie fotki z naszego spotkania jak zobazce chibi ze slinotokeim umre a pamietacie jak lazialm z ta chusta z falkonu na glowie albo poranne mycie zebow Kamee nie ja chce znowu do was dziewczyny a nie dam radyy buu..
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum