O kuuuurczeeee... HunteR, odkopałeś ten temat!!! *odrzuca resztki pudeł i śmieci odkopując go do reszty* Jaaa... Zapomniałam o jego istnieniu
No ale jak już tu jesteśmy, to ja posprzątam *bierze Taguchiego-miotełkę i odkurza*
<jakiś czas później>
EKHU EKHU *otrzepuje ubranie z resztek kurzu* Chyba już lepiej.
_________________ "내가 아니면 그 누구도 Cannot change my life"
- DAY6 - "바래" "According to my personality do you think that I will turn off the light for you?"
-PJM "Dobrze se tak czasem spojrzeć..."
Wysłany: Nie 18 Paź, 2009 20:20
Ulubiona drama: Attack on the Pin-Up Boys Ulubiony wykonawca azjatycki: Super Junior, Miyavi, Kanon Wakeshima Ulubiony aktor/aktorka: Jang Geun Suk, T.O.P, Kim Hee Chul.
Wysłany: Nie 18 Paź, 2009 20:33
Ulubiona drama: Personal Taste, Samurai z Liceum, Full House Ulubiony wykonawca azjatycki: SCREW, Giru, DELUHI, lynch., Despy Ulubiony aktor/aktorka: Saito Takumi, Kim Ji Suk, Miura Haruma
butterfly, że Ty? o.O że samotna? o.O
PAMIĘTAJ!: do kiedy tu jestem, Ty masz się nie czuć samotna! <3
Wysłany: Nie 18 Paź, 2009 20:36
Ulubiona drama: Attack on the Pin-Up Boys Ulubiony wykonawca azjatycki: Super Junior, Miyavi, Kanon Wakeshima Ulubiony aktor/aktorka: Jang Geun Suk, T.O.P, Kim Hee Chul.
okej ^^ to znaczy że mamy jakiś stopień pokrewieństwa xD ? xD
Szczerze mówiąc, to ja bym się nie zdziwiła. Tu nigdy nie wiadomo kiedy człowiek znajdzie kolejną siostrę czy coś xD
_________________ "내가 아니면 그 누구도 Cannot change my life"
- DAY6 - "바래" "According to my personality do you think that I will turn off the light for you?"
-PJM "Dobrze se tak czasem spojrzeć..."
Wysłany: Wto 20 Paź, 2009 16:14
donia40, jestem pewna że raczej tak^^
Jesteśmy takie podobne xD
Wysłany: Wto 20 Paź, 2009 18:09
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum