Wysłany: Nie 06 Cze, 2010 16:45
Ulubiona drama: nobuta wo produce/last friends/ gokusen 1 i 2 Ulubiony wykonawca azjatycki: hide, hide i tak dla odminy hide ;P Ulubiony aktor/aktorka: Kang Dong Won, Nari, Nino, Lee Jun Ki
Yo Seob- sorry koleś ale Ciebie trza
Kame- przelecieć i to nie raz
HeeChul (ten dziwny typas z SuJu)- a tego dziwnego to poślubić a potem... +18
Gackt
Miyavi
Hyde
_________________ Psychodeliczna Przemoc - Zbrodnia Wizualnego Szoku A my nie chcemy uciekać stąd!
Gackt - poślubić (strasznie mi się spodobał w Mr Brain)
Miyavi - zabić (po prostu nie miałam okazji się spotkać z dokonaniami tego pana)
Hyde - przelecieć (ale tylko dlatego, że posiada już żonę a bigamia w wielu krajach nadal jest zabroniona:P)
Kim Ji Suk
Miura Haruma
Ming Dao
Ostatnio zmieniony przez kornelia233 Nie 06 Cze, 2010 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon 07 Cze, 2010 21:23
Ulubiona drama: Gouksen II, Nobuta Wo Produce, HanaKimi Ulubiony wykonawca azjatycki: Akasnishi Jin Ueda Tatsuya, Dir En Grey Ulubiony aktor/aktorka: Kamenashi Kazuya, Jin Akanishi
Jiiiiin - poślubić, o taak !
LeeTeuk - zabić
Show Lo - przelecieć
Ryo Nishikido
Ikuta Toma
Shou(alice nine)
Ostatnio zmieniony przez KATTUNja Pon 07 Cze, 2010 23:40, w całości zmieniany 1 raz
Taguchi Junnosuke - zabić , przepraszam ktoś musiał umżeć
Matsumoto Jun - przelecieć
G-Dragon - poślubić , po ślubie mogła bym robić z nim co tylko mym chciała
Wysłany: Wto 08 Cze, 2010 22:21
Ulubiona drama: Gouksen II, Nobuta Wo Produce, HanaKimi Ulubiony wykonawca azjatycki: Akasnishi Jin Ueda Tatsuya, Dir En Grey Ulubiony aktor/aktorka: Kamenashi Kazuya, Jin Akanishi
Kim Kyu Jong - zabić
Lee Jae Jin - przelecieć
Choi Jong Hoon - poślubić
Kyo Nobuo
Matsumoto Jun
Kato Keisuke
Wysłany: Śro 09 Cze, 2010 19:08
Ulubiona drama: nobuta wo produce/last friends/ gokusen 1 i 2 Ulubiony wykonawca azjatycki: hide, hide i tak dla odminy hide ;P Ulubiony aktor/aktorka: Kang Dong Won, Nari, Nino, Lee Jun Ki
Taemin- 16 lat ma skończone więc jego przelecieć ;P
Hiro Mizushima- pan mi wybaczy ale jak trza to trza-
G-Dragon- jemu jestem wierna, tak jakby poślubić
Aiba Masaki
Matsumoto Jun
Ohno Satoshi
_________________ Psychodeliczna Przemoc - Zbrodnia Wizualnego Szoku A my nie chcemy uciekać stąd!
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum